fbpx

EkoMarket — butikkkjeden representerer de beste tradisjonelle varer i hele Øst-Europa fra regionene og land som Baltikum, Balkan, Polen, Ukraina, Romania og Moldova.

Har du lyst å prøve tradisjonelle Østeuropeiske produkter eller finne et produkt du allerede har prøvd, er det bare besøke en av butikkene våre i Norge. Hos oss finner du mat, drikke, husholdningsvarer, hygieneprodukter og kosmetikk.

Overraskende stort utvalg av søtsaker for enhver smak, kjente merker av té og kaffe, og ikke minst hverdagsprodukter som melk, egg, ost og brød.

Vi er er alltid på jakt etter noe godt og syns det inspirerende å hente ny produkter til butikkene våre. Finner du ikke et bestemt produkt ? — Da er det bare å ringe oss, sende melding på Facebook til nærmeste butikk eller sende oss spørsmålet på e-post. Vi gjør så godt vi kan for å svare fortløpende og levere god service.

Visjon

Visjonen vår er å gi mulighet til alle besøkende å kunne handle de beste produktene fra hele Østeuropa under et tak samt levere nydelig opplevelse til alle våre gjester.

Verdier

EkoMarket tester nye produkter og skaper nye venner i hele Europa. Vi har bygget sterk og langsiktig forhold med mat-produsentene og har skapt vår eget logistikk innland. Dette gir oss mulighet til å være ledende kjede i Norge med tusenvis fornøyde kunder.

Misjon

Vi har sterk ønske om å bygge kommunikasjon med våre gjester og lokalisere våre butikker slik at det er lett tilgjengelig. Vi er åpne for en dialog både i offline og på online plattformer
We use cookies to give you the best experience.