fbpx

Rom til leie — Sapiens velvære

Vil du være en del av et nytt spennende konsept innen velvære, helse og skjønnhet, og er selvstendig næringsdrivende? Da har du kommet til riktig plass!

Vi har et mål om å bli ledende aktør innen velvære, helse og skjønnhet i Stavanger området. Vi ønsker å nå dette målet gjennom sterk faglig kompetanse, samarbeid på tvers av spesialiseringer og uforglemmelig kundeservice. Dette er en perfekt arbeidsplass for deg som ønsker å bli en del av et inspirerende og inkludere arbeidsmiljø.

Vi ønsker å komme i kontakt med spesialister innenfor disse fagområdene:

 

— Massør
— Fysioterapeut
— Fotterapeut
— Hudpleier
— Voksing
— Negledesigner
— Permanent makeup
— Vipper
— Eller tilsvarende

 

Vi tilbyr moderne lokaler som kan bygges om etter behov og ønske. Eksempelvis, har vi allerede bygget om en del av lokalet om til et Showroom for massasje utstyr og velvære produkter.

Lokalene befinner seg sentralt på Forus, hvor kundene kan benytte seg av både bus, tog, eller bil i sammenheng med et besøk. I tillegg til det, disponerer vi en stor kundeparkering.

Vi ønsker at det skal være enkelt for våre leietakere å bare flytte rett inn, uten at dem behøver å tenke på noe annet enn sin egen forretning. I leien har vi inkluderer faste kostnader som resepsjon, internett og strøm. Med andre ord, kan du bare flytte rett inn idag og fokusere på din virksomhet fra første dag.

Priser begynner fra 4 500,- eks mva., hvor vi tilbyr lokaler i ulike størrelser.

Finn.no  : https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=285671397&ci=13

Dersom du har noen spørsmål eller er bare nysgjerrig, gjerne ta kontakt på telefon.

Alexander Gulco 46 415 415

NB! Vi har kun noe få rom igjen til leie.

    Open Project


    Get a Quote

    We use cookies to give you the best experience.